ЛУБЕНСЬКА РАЙОННА РАДА

ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Дев’ята сесія восьмого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

 

від 21 грудня 2021 року               м. Лубни                                   № 166 - IX

Про затвердження Положення

про Почесну грамоту Лубенської районної ради,

Грамоту Лубенської районної ради та

Подяку Лубенської районної ради

       Відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою врегулювання питання нагородження Почесною грамотою Лубенської районної ради, Грамотою Лубенської районної ради та Подякою Лубенської районної ради, районна рада

В И Р І Ш И Л А:

     1.Затвердити Положення про Почесну грамоту Лубенської районної ради, Грамоту Лубенської районної ради та Подяку Лубенської районної ради ( додаток 1).

  1. Затвердити форму бланка Почесної грамоти Лубенської районної ради, Грамоти Лубенської районної ради та Подяки Лубенської районної ради (додаток 2).
  2. Відділу фінансово – господарського забезпечення виконавчого апарату Лубенської районної ради забезпечити своєчасне фінансування видатків в межах фінансового ресурсу.
  3. Організацію виконання цього рішення покласти на відділ організаційного, інформаційного забезпечення діяльності районної ради та роботи зі зверненнями громадян виконавчого апарату районної ради.
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, місцевого самоврядування та зв’язків з громадськістю.

              

Голова районної ради                                                       Тетяна КАЧАНЕНКО

ПРОДОВЖЕННЯ до Додатка 2