УКРАЇНА

 

ЛУБЕНСЬКА РАЙОННА РАДА

ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

П’ята сесія сьомого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

                                                                       від 26 лютого 2016 року

Про виконання комплексної Програми по

забезпеченню житлом дітей-сиріт, дітей,

позбавлених батьківського піклування,

та осіб з їх числа в Лубенському районі

на 2013-2015роки та затвердження комплексної

Програми по забезпеченню житлом дітей-сиріт,

дітей, позбавлених батьківського піклування,

та осіб з їх числа в Лубенському районі на

2016-2019роки

 

       Відповідно до пункту 16 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законів України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», «Про Загальнодержавну програму «Національний план дій щодо реалізації Конвенції ООН про права дитини» на період до 2016 року», «Про охорону дитинства», «Про соціальну роботу з дітьми та молоддю», районна рада

ВИРІШИЛА:

     1. Інформацію районної державної адміністрації про виконання комплексної Програми по забезпеченню житлом дітей – сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа, затвердженої   рішенням чотирнадцятої сесії районної ради шостого скликання від 25 вересня 2012 року, взяти до відома.

     2.  Затвердитикомплексну Програму по забезпеченню житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа в Лубенському районі на 2016-2019роки (додається).

     3. Районній державній адміністрації забезпечити безумовне виконання комплексної Програми по забезпеченню житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа в Лубенському районі на 2016-2019роки.

     4. Рекомендувати сільським радам розглянути питання щодо забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа на своїх пленарних засіданнях.

     5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань соціальної сфери та соціального захисту населення.

 

Голова районної ради                                                                                          Г.М.Угляниця

 

переглянути додатки до рішення