УКРАЇНА

 

ЛУБЕНСЬКА РАЙОННА РАДА

ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Двадцять четверта сесія шостого скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

від 4 березня 2014 року

Про умови оплати праці голови

районної ради Темченка О.В.

Відповідно до статей 43, 55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постанови Кабінету Міністрів України від 09.03.2008 року № 268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, суддів та інших органів» (зі змінами), районна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Встановити з 25 лютого 2014 року голові районної ради                    Темченку Олександру Васильовичу посадовий оклад у розмірі 3103 (три тисячі сто три) грн.
  2. Встановити надбавку за ранг посадової особи місцевого самоврядування голові районної ради Темченку О.В. у розмірі 110 (сто десять) грн.
  3. Встановити надбавку за високі досягнення у праці в розмірі 50 відсотків посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг голові районної ради Темченку О.В. на період здійснення ним повноважень голови районної ради 6-го скликання.

       Виплату надбавки голові районної ради проводити у межах затверджених видатків на оплату праці виконавчого апарату районної ради.

  1. Дозволити виплату премії голові районної ради Темченку О.В. на період здійснення ним повноважень голови районної ради 6-го скликання у розмірі не менше як 10 відсотків відповідного посадового окладу.

       Конкретний розмір премії визначається щомісячно у розпорядженні голови районної ради у межах фонду преміювання та економії фонду оплати праці у відповідності із Положенням.

  1. Виплату матеріальної допомоги на оздоровлення голові районної ради Темченку О.В. проводити в період здійснення ним повноважень голови районної ради 6-го скликання при наданні щорічної відпустки у розмірі середньомісячної заробітної плати у межах затверджених видатків на оплату праці.

Голова районної ради                                                                       О.В. Темченко