герб 

ЛУБЕНСЬКА РАЙОННА РАДА

ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Дев’ятнадцята сесія восьмого скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

від 29 березня 2024 року                     м. Лубни                                  № 262 - XIX 

 

Про встановлення надбавки за

вислугу років голові районної ради

 

     Відповідно до частини 2 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 21, 22 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», керуючись абзацом 1 підпункту 4 пункту 3, абзацом 1 пункту 6 Постанови Кабінету Міністрів України від 9 березня 2006 р. № 268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів» (зі змінами та доповненнями), беручи до уваги, що стаж державної служби та служби в органах місцевого самоврядування голови районної ради  Качаненко Т.П станом на 15.01.2024р. складає 25 років 00 місяців 00 днів, а також враховуючи рекомендації спільного засідання постійних комісій ради, районна рада

ВИРІШИЛА:

1. Встановити голові Лубенської районної ради Полтавської області Качаненко Тетяні Петрівні щомісячну надбавку за вислугу років у розмірі 40 (сорока) відсотків до посадового окладу, з урахуванням надбавки за ранг, з 16 січня 2024  року.

2. Начальнику відділу фінансово-господарського забезпечення - головному бухгалтеру районної ради Корнієнко Т.М. здійснювати нарахування та оплату  надбавки в межах асигнувань на оплату праці згідно чинного законодавства.

 

Голова районної ради                                                              Тетяна КАЧАНЕНКО