герб

ЛУБЕНСЬКА РАЙОННА РАДА

ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

Р І Ш Е Н Н Я

Дев’ятнадцята сесія восьмого скликання

 від 29 березня 2024 року             м.Лубни                                      № 256 -XIХ

 

Про внесення змін до рішення першої сесії

Лубенської районної ради восьмого скликання

від 15.12.2020 року «Про передачу підприємств,

установ і організацій із  спільної власності

територіальних  громад Лубенського району у   

комунальну власність Лубенської міської територіальної громади»

 

      Відповідно до статей 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», даних Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб підприємців та громадських формувань про те, що засновником Окіпського дошкільного навчального закладу «Малятко» (ЄДРПОУ 37650613) є Окіпська сільська рада (ЄДРПОУ 22544628) та враховуючи рекомендації спільного засідання  постійних комісій районної ради, районна рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни до підпункту 1.1 пункту 1 додатку рішення першої сесії Лубенської районної ради восьмого скликання від 15.12.2020 року «Про передачу підприємств, установ і організацій із спільної власності територіальних громад Лубенського району у комунальну власність Лубенської міської територіальної громади», а саме: виключити з переліку об’єктів закладів освіти, які підлягають безоплатній передачі із спільної власності територіальних громад Лубенського району, у власність Лубенської міської територіальної громади пункт 13 про передачу Окіпського дошкільного навчального закладу «Малятко» (ЄДРПОУ 37650613), що розміщений за адресою: вул. Лугова, 70, с. Окіп, Лубенського району.

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань управління майном, житлово-комунального господарства, енергозбереження, будівництва, транспорту та зв’язку.

 

Голова районної ради                                                        Тетяна КАЧАНЕНКО