1. Про результати діяльності Лубенської окружної прокуратури у 2023 році.
  2. Про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності Лубенського районного відділу поліції ГУ НП в Полтавській області на території Лубенського району за 2023 рік.
  3. Про звіт голови Лубенської районної ради.
  4. Про внесення змін до складу постійних комісій районної ради.
  5. Про виключення зі списку присяжних Лубенського міськрайонного суду Полтавської області.
  6. Про затвердження списку додатково залучених присяжних Лубенського міськрайонного суду Полтавської області.
  7. Про внесення змін до рішення першої сесії Лубенської районної ради восьмого скликання від 15.12.2020 року «Про передачу підприємств, установ і організацій із спільної власності територіальних громад Лубенського району у комунальну власність Лубенської міської територіальної громади».
  8. Про затвердження розпорядження голови Лубенської районної ради «Про прийняття на баланс Лубенської районної ради будівлі міського ветеринарного пункту, що розташована в м. Гребінка».
  9. Про передачу будівлі у комунальну власність Гребінківській міській територіальній громаді.
  10. Про внесення змін до рішення шостої сесії районної ради восьмого скликання № 136-VI від 19 серпня 2021 року «Про затвердження районної комплексної Програми розвитку місцевого самоврядування Лубенського району на 2021 – 2024 роки».\
  11. Про виконання плану роботи районної ради за 2023 рік.
  12. Про внесення змін до рішення районної ради № 229-XVII від   22 вересня 2023 року «Про щорічну літературно-мистецьку премію імені Василя  Симоненка».
  13. Про встановлення надбавки за вислугу років голові районної ради.