1.  Про звіт голови Лубенської районної державної адміністрації щодо виконання делегованих Лубенською районною радою повноважень у 2022 році.

2.  Про інформацію щодо соціального захисту внутрішньо переміщених осіб в Лубенському районі.

3. Про внесення змін до рішення 39 сесії Лубенської районної ради 7 скликання від 14 серпня 2019 року «Про ліквідацію Хорошківської загальноосвітньої школи I-III ступенів Лубенського району Полтавської області.

4. Про вихід зі складу засновників КНП «Хорольська центральна районна лікарня» Хорольської районної ради Полтавської області.

5. Про вихід зі складу засновників КНП «Хорольський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Хорольської районної ради Полтавської області.

6.Про вихід зі складу засновників юридичних осіб галузі освіти, що передані у комунальну власність Хорольської міської ради.

7Про вихід зі складу засновників юридичних осіб галузі культури, що передані у комунальну власність Хорольської міської ради.

8.Про звернення депутатів Лубенської районної ради до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо недопущення прийняття законопроєкту № 8401 «Проєкт Закону про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану.

9. Про звернення депутатів Лубенської районної ради до Президента України щодо скасування підвищення ціни на електроенергію для побутових споживачів та введення мораторію на підвищення цін/тарифів ЖКГ на термін дії воєнного стану в Україні та шести місяців після його припинення.