ЛУБЕНСЬКА РАЙОННА РАДА

ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Десята сесія восьмого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

 

від 18 березня 2022 року                      м. Лубни                                    № 170 -Х

Про внесення змін до рішення тридцять першої сесії сьомого скликання Гребінківської районної ради від                        

26 лютого 2020 року «Про затвердження списків присяжних Гребінківського районного суду»

 

Відповідно до ст. 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» на виконання вимог ст. 64, п. 4 ч. 2 ст. 65 та п. 3 та п. 3¹ Розділу XII
Прикінцеві та перехідні положення Закону України «Про судоустрій і статус суддів», розглянувши заяву громадянина Маркова Василя Федоровича від 28.01.2022р. про виключення його із списку присяжних Гребінківського районного суду Полтавської області та подання територіального управління Державної судової адміністрації України в Полтавській області від 02.02.2022р. № 03/353/2022-вих., а також враховуючи рекомендації спільного засідання постійних комісій Лубенської районної ради, районна рада

В И Р І Ш И Л А:

1. Внести зміни до рішення тридцять першої сесії Гребінківської районної ради сьомого скликання від 26 лютого 2020 року «Про затвердження списків присяжних Гребінківського районного суду», а саме:

- виключити із списку присяжних Гребінківського районного суду Полтавської області громадянина Маркова Василя Федоровича.

2. Направити дане рішення до територіального управління Державної судової адміністрації України в Полтавській області та Гребінківсього районного суду Полтавської області.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань дотримання законності, правопорядку та антикорупційної політики.

Голова районної ради                                                     Тетяна КАЧАНЕНКО