ЛУБЕНСЬКА РАЙОННА РАДА

ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Шоста сесія восьмого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

 

від 19 серпня 2021 року                                                             № 129-VI

 

Про затвердження Тимчасового порядку

використання символіки та гімну на

території Лубенського району

Полтавської області

         Відповідно до статей 22, 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи Постанову Верховної Ради України від 17.07.2020 р № 807-X «Про утворення та ліквідацію районів» рішення 2 пленарного засідання 4 сесії Полтавської обласної ради 8 скликання від 09.04.2021 року № 177 «Про затвердження Порядку використання прапорів на території Полтавської області, рекомендації Президії районної ради № 4 від 22.07.2021 року, районна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити Тимчасовий порядок використання символіки та гімну на території Лубенського району Полтавської області (додається).
  2. Припинити дію рішень Гребінківської, Оржицької, Пирятинської, Хорольської та Чорнухинської районних рад щодо використання символіки та гімну на територіях відповідних районів у зв’язку з їх ліквідацією та передати символіку до музейних установ відповідних територіальних громад.
  3. Припинити дію рішень Лубенської районної ради про затвердження порядку та Положення щодо використання символіки та гімну Лубенського району.
  4. Дозволити тимчасово використовувати символіку та гімн колишнього Лубенського району на території новоутвореного Лубенського району.
  5. Доручити голові районної ради сформувати склад комісії по розробці Положення про конкурс на розроблення проекту символіки та гімну новоутвореного Лубенського району та затвердити своїм розпорядженням.
  6. Після затвердження символіки новоутвореного Лубенського району прапор та герб колишнього Лубенського району передати до музейної установи.
  7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, місцевого самоврядування та зв’язків з громадськістю

 Голова районної ради                                                                       Т.П.Качаненко

 

ТИМЧАСОВИЙ ПОРЯДОК ДОДАЄТЬСЯ