ЛУБЕНСЬКА РАЙОННА РАДА

ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Шоста сесія восьмого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

 

від 19 серпня 2021 року                                                             № 136-VI

Про затвердження районної комплексної Програми  

розвитку місцевого самоврядування Лубенського району

на 2021 - 2024 роки

         Відповідно до статті 140 Конституції України, Указу Президента України від 30.08.2001 № 749/201 «Про державну підтримку розвитку місцевого самоврядування в Україні», Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою створення належних умов роботи органів місцевого самоврядування Лубенського району, як особливо важливого фактора становлення громадянського суспільства, поліпшення умов для самостійного вирішення територіальними громадами питань місцевого значення, посилення скоординованості роботи органів місцевого самоврядування та депутатів місцевих рад щодо вирішення нагальних проблем соціального, економічного та культурного розвитку району, сприяння підвищенню ефективності їх роботи в цілому, зміцнення матеріальної бази та інформаційного забезпечення депутатського складу, удосконалення кваліфікації посадових осіб органів місцевого самоврядування, враховуючи висновки та рекомендації постійних комісій та Президії районної ради, районна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити районну комплексну Програму розвитку місцевого самоврядування Лубенського району на 2021 - 2024 роки (додається).
  2. Рекомендувати Лубенській районній державній адміністрації та фінансовому відділу Лубенської районної державної адміністрації щорічно під час формування проекту районного бюджету Лубенського району передбачати кошти на реалізацію заходів комплексної Програми.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, місцевого самоврядування та зв’язків з громадськістю та постійну комісію районної ради з питань планування бюджету, фінансів та бюджетних відносин.

Голова районної ради                                                                    Т.П.Качаненко

ПРОГРАМА розвитку місцевого самоврядування Лубенського району на 2021 - 2024 роки