УКРАЇНА

 

ЛУБЕНСЬКА РАЙОННА РАДА

ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Тридцять третя сесія сьомого скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

від 27 листопада 2018 року

Про внесення змін до Програми економічного

і соціального розвитку Лубенського району

на 2018 рік

Відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Закону України «Про державне прогнозування та розроблення програм економічного і соціального розвитку України», районна рада

ВИРІШИЛА:

 

  1. Внести зміни до Програми економічного і соціального розвитку Лубенського району на 2018 рік, затвердженої рішенням двадцять шостої сесії сьомого скликання від 22 грудня 2017 року:

доповнити «Основні завдання та заходи на 2018 рік» підрозділу 10.5 «Житлово-комунальне господарство» розділу 10 «Соціальна сфера» Програми економічного і соціального розвитку Лубенського району на 2018 рік абзацами:

«реконструкція вуличного освітлення КТП-230 в с. Березоточа, Лубенський район, Полтавської області – Березотіцька сільська рада – 252,5 тис.грн., в т.ч. 250,0 тис. грн. – державний бюджет; 2,5 тис.грн. – сільський бюджет»;

«ремонт тротуарної доріжки біля приміщення ДНЗ «Дзвіночок» в с.Вовчик Лубенський район, Полтавської області – Вовчицька сільська рада – 80,8 тис. грн., в т.ч. 80,0 тис. грн. – державний бюджет; 0,8 тис. грн. – сільський бюджет»;

доповнити «Основні завдання та заходи на 2018 рік» підрозділу 11.4. «Культура» розділу 11. «Гуманітарна сфера» Програми економічного і соціального розвитку Лубенського району на 2018 рік абзацом:

«придбання   предметів довготривалого користування для СБК                                                                                       в с. Березоточа Лубенського району Полтавської області – Березотіцька сільська рада – 50,5 тис.грн., в т.ч. 50,0 тис. грн. – державний бюджет; 0,5 тис. грн. – сільський бюджет»;

викласти в новій редакції абзац 23 «Основні завдання та заходи на 2018 рік» підрозділу 11.2 «Освіта» розділу 11 «Гуманітарна сфера» Програми економічного і соціального розвитку Лубенського району на 2018 рік:

«провести капітальний ремонт по заміні частини вікон першого поверху Новооріхівського дошкільного навчального закладу по вул. Леонтовича,16 в с. Новооріхівка, Лубенського району, Полтавської області – відділ освіти, сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації – на суму 157,0 тис,грн., з них: 152,3 тис. грн. – державний бюджет; 4,7 тис. грн. – сільський бюджет»;

викласти в новій редакції абзац 15 «Основні завдання та заходи на 2018 рік» підрозділу 11.3 «Підтримка сім’ї, дітей, молоді та спорту» розділу 11 «Гуманітарна сфера» Програми економічного і соціального розвитку Лубенського району на 2018 рік:

«забезпечення оздоровлення та відпочинку дітей, які виховуються в сім’ях з дітьми, що зареєстровані на території Лубенського району незалежно від категорії дитини – відділ освіти, сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації – 177364,0 тис. грн., в т.ч. 77364,0 тис. грн., – обласний бюджет, 100,0 тис. грн. – районний бюджет.

     підрозділи «Освіта», «Культура», «Житлово-комунальне господарство», «Підтримка сім’ї, дітей, молоді та спорту» та пункт «РАЗОМ» розділу VI «Очікуване ресурсне забезпечення заходів, реалізація яких передбачається у 2018 році» викласти у новій редакції (додаток 1).

  1. Районній державній адміністрації забезпечити виконання затвердженої Програми з урахуванням цих змін.
  2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії районної ради з питань економіки, транспорту, зв’язку, підприємництва та управління комунальною власністю; соціальної сфери та соціального захисту населення.

Голова районної ради                                Г.М. Угляниця

 

Переглянути додатки