УКРАЇНА

 

ЛУБЕНСЬКА РАЙОННА РАДА

ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 Двадцять друга сесія сьомого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від 07 серпня 2017 року

Про звернення депутатів Лубенської районної

ради Полтавської області до Кабінету Міністрів

України, Міністерства соціальної політики України,

Міністерства юстиції України

        Відповідно  до частини другої статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи звернення депутата обласної ради Ляшка Р.В., з метою запровадження єдиної методології, недопущення зловживань та обмежень прав громадян під час винесення рішень про призначення/відмову  в наданні субсидій,  районна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Прийняти звернення депутатів Лубенської районної ради 7 скликання до Кабінету Міністрів України, Міністерства соціальної політики України, Міністерства юстиції України щодо необхідності термінового врегулювання порядку надання субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива (додається).
  1. Доручити виконавчому апарату районної ради направити звернення до Кабінету Міністрів України, Міністерства соціальної політики України, Міністерства юстиції України в установленому порядку.
  2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань соціальної сфери та соціального захисту населення.

Голова районної ради                                                                       Г.М.Угляниця

 

Переглянути додатки