УКРАЇНА

 

ЛУБЕНСЬКА РАЙОННА РАДА

ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 Двадцять перша сесія сьомого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від 20 липня 2017 року

Про хід виконання  довготермінової комплексної

Програми мобілізаційної підготовки Лубенського

району  на 2014-2020 роки

Відповідно до статті 43 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, на виконання статті 17 Конституції України, статей 7, 18 Закону України „Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію”, заслухавши начальника відділу з питань оборонно-мобілізаційної роботи та цивільного захисту райдержадміністрації Чудака М.Д., районна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Інформацію про хід виконання довготермінової комплексної Програми мобілізаційної підготовки  Лубенського  району  на 2014-2020 роки, затвердженої рішенням двадцять шостої сесії районної ради шостого скликання від 18 липня 2017 року, взяти до відома.
  2. Доручити голові районної ради забезпечити підготовку та подання на чергову сесію районної ради проекту рішення щодо створення комісії для вивчення питання ефективного використання коштів, які були залучені на виконання довготермінової комплексної Програми мобілізаційної підготовки  Лубенського  району  на 2014-2020 роки.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань законності та правопорядку, місцевого                                                                                                                                                                                                                                         самоврядування,  депутатської діяльності та етики, зв’язків з громадськістю, антикорупційної політики.

Голова районної ради                                                                       Г.М.Угляниця