УКРАЇНА

 

ЛУБЕНСЬКА РАЙОННА РАДА

ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 Дев’ятнадцята сесія сьомого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від 23 травня  2017 року

Про затвердження кандидатур представників

Лубенської районної державної адміністрації

для роботи у складі госпітальної ради Західного

госпітального округу Полтавської області

         Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 30.11.2016           № 932 «Про затвердження Примірного положення про госпітальний округ» та розпорядження Кабінету Міністрів України від 22.03.2017 № 198-р «Про затвердження переліку та складу госпітальних округів Полтавської області» та,  з метою забезпечення в госпітальній раді представництва від Лубенської районної державної адміністрації і здійснення співробітництва у сфері охорони здоров'я, районна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити кандидатури представників від Лубенської районної державної адміністрації для роботи у складі госпітальної ради Західного госпітального округу Полтавської області:

      Нестеренка Ігоря Івановича – заступника голови районної державної адміністрації;

      Гойди Світлани Миколаївни – завідувача, лікаря ЗПСМ Новаківської АЗПСМ, депутата районної ради.

  1. Уповноважити затверджених представників (Нестеренка І.І.,       Гойду С.М.) представляти інтереси Лубенської районної державної адміністрації в госпітальній раді Західного госпітального округу Полтавської області.
  2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань соціальної сфери та соціального захисту населення.

Голова районної ради                                                                       Г.М.Угляниця