УКРАЇНА

 

ЛУБЕНСЬКА РАЙОННА РАДА

ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Десята сесія сьомого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

                                                                                від 18 листопада 2016 року

Про затвердження Статуту Лубенського

районного центру первинної медико –

санітарної допомоги у новій редакції

 

                Відповідно до статей 43, 44 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо оподаткування неприбуткових організацій» та Порядку ведення Реєстру неприбуткових установ та організацій, включення неприбуткових підприємств, установ та організацій до Реєстру та виключення з Реєстру, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 13.07.2016 № 440 та, у зв’язку зі зміною юридичної адреси Лубенського районного центру первинної медико – санітарної допомоги, районна рада

В И Р І Ш И Л А:

               1. Затвердити Статут Лубенського районного центру первинної            медико – санітарної допомоги у новій редакції (додається).

      2. Головному лікарю Лубенського районного центру ПМСД                Гармаш Н.В. провести реєстрацію змін до Статуту в установленому порядку.      

       3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань економіки, підприємництва, транспорту, зв’язку та управління комунальною власністю.

 

Голова районної ради                                                                                                       Г.М. Угляниця

 

переглянути додаток до рішення