УКРАЇНА

 

ЛУБЕНСЬКА РАЙОННА РАДА

ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

П’ята сесія сьомого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

                                                                       від 26 лютого 2016 року

                  

Про прийняття майна до спільної власності

територіальних громад сіл району

 

       Відповідно до статей 43, 44 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 89 Бюджетного Кодексу України, Закону України «Про передачу об`єктів права державної та комунальної власності», постанови Кабінету Міністрів України від 21 вересня 1998 року № 1482 «Про передачу об`єктів права державної та комунальної власності», рішення районної ради від 16.11.2012 р. «Про Порядок прийняття, передачі та списання майна, що належить до спільної власності територіальних громад сіл району», враховуючи рішення четвертої позачергової сесії сьомого скликання Вовчицької сільської ради від 19.02.2016 «Про передачу майна до спільної власності територіальних громад сіл Лубенського району», з метою забезпечення водопостачання Вовчицького дошкільного навчального закладу «Дзвіночок», районна рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Прийняти з 01 березня 2016 року у спільну власність територіальних громад сіл району, інтереси яких представляє Лубенська районна рада, артсвердловину та інше майно, що перебуває у власності територіальної громади сіл Вовчицької сільської ради, згідно з додатком.
  2. Передати майно, зазначене в п.1, в оперативне управління відділу освіти Лубенської районної державної адміністрації (додається).
  3. Передати повноваження по прийняттю майна, зазначеного в п.1, у спільну власність територіальних громад сіл району відділу освіти Лубенської районної державної адміністрації.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань економіки, транспорту, зв`язку, підприємництва та управління комунальною власністю.

Голова районної ради                                                                       Г.М. Угляниця

 

переглянути додаток до рішення