УКРАЇНА

 

ЛУБЕНСЬКА РАЙОННА РАДА

ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 Тридцять шоста сесія шостого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

                                                                                 від 07 жовтня 2015 року

Про передачу в оренду майна, що

належить  до  спільної  власності

територіальних громад сіл району

       Відповідно до статей 43, 60 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні»,  Закону України  «Про оренду державного та комунального майна», рішення районної ради від 07.10.2011 р. «Про Порядок передачі в оренду майна спільної власності територіальних громад сіл району, Методику розрахунку орендної плати за майно спільної власності територіальних громад сіл району та пропорції її розподілу, типові форми договорів оренди» зі змінами,  районна рада

 В И Р І Ш И Л А:

     1. Надати дозвіл на передачу в оренду майна, що належить до спільної власності територіальних громад сіл району (нежитлові будівлі, які знаходяться  за адресою:  м. Лубни, вул. Шевченка, 18) :

сараю  площею 29,3 м.кв.;

гаража  площею 29,0 м.кв.;

гаража  площею 135,8 м.кв.

      2. Виконавчому апарату районної ради забезпечити протягом 15 днів розміщення в міськрайонній  громадсько-політичній  газеті   «Лубенщина» та на офіційному веб-сайті районної ради оголошення про намір передати в оренду майно, зазначене в п.1.

      3. Голові районної ради Темченку О.В. забезпечити в установленому порядку передачу в оренду  майна, що належить до спільної власності  територіальних громад сіл району.

Голова районної ради                                                                        О.В.Темченко