УКРАЇНА

 

ЛУБЕНСЬКА РАЙОННА РАДА

ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 Тридцять шоста сесія шостого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

                                                                                 від 07 жовтня 2015 року

Про переведення навчальних закладів

на умови самостійного ведення

господарської діяльності та

бухгалтерського обліку

        Відповідно до статей 25, 26, 43, 60 Закону України «Про місцеве  самоврядування України»,  статей 14,17,18 Закону України "Про освіту", розпорядження кабінету Міністрів України від 08.12.2009 № 1564-р "Про першочергові заходи щодо забезпечення розширення автономії загальноосвітніх навчальних закладів", наказу Міністерства освіти і науки України від 06.12.2015 №1205 "Про затвердження типових штатних нормативів загальноосвітніх навчальних закладів", листа Міністерства освіти і науки України від 01.06.2015 №1/9-423, районна рада

В И Р І Ш И Л А:

      1. Перевести з 1 січня 2016 року загальноосвітні навчальні заклади району на умови самостійного ведення господарської діяльності та бухгалтерського обліку.

      2. Рекомендувати відділу освіти райдержадміністрації:

   2.1. Внести та затвердити  зміни до структури, штатного розпису відділу освіти райдержадміністрації, загальноосвітніх навчальних закладів у межах планових бюджетних асигнувань відповідно до вимог чинного законодавства України.

   2.2. Забезпечити здійснення інших першочергових організаційних заходів для забезпечення автономії навчальних закладів.

      3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань соціальної сфери та соціального захисту населення.

Голова районної ради                                                                                                       О.В. Темченко