УКРАЇНА

 

ЛУБЕНСЬКА РАЙОННА РАДА

ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Тридцять друга сесія шостого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

                                                           від 24 квітня 2015 року

Про прийняття у 2015 році бюджетних

трансфертів із бюджету Новачиської

сільської ради Хорольського району

на безкоштовний підвіз школярів

Відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та статей 89, 93, 101 Бюджетного кодексу України, враховуючи рішення п’ятдесятої сесії Новачиської сільської ради шостого скликання Хорольського району від 7 квітня 2015 року «Про передачу міжбюджетних трансфертів з сільського бюджету у 2015 році», з метою забезпечення регулярного безкоштовного підвезення до Новооріхівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів школярів, які проживають в с. Левченки та с. Новачиха Новачиської сільської ради Хорольського району, районна рада

ВИРІШИЛА:

     1. Прийняти до районного бюджету в 2015 році бюджетні трансферти у сумі 10000 грн. на безкоштовний підвіз школярів, які проживають на території Новачиської сільської ради Хорольського району.

     2. Голові районної ради Темченку О.В. укласти договір про передачу бюджетних трансфертів у 2015 році між Лубенською районною радою та Новачиською сільською радою Хорольського району.

     3. Організацію виконання цього рішення покласти на фінансове управління районної державної адміністрації.

     4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань планування бюджету та фінансів.

Голова районної ради                                                                    О.В. Темченко