мед
 
Дорогі медичні працівники!
 
     Прийміть найщиріші вітання із професійним святом. Ви представляєте одну з найшляхетніших професій, адже оберігаєте найбільший дар Господній – людське життя! У цьому жертовному, щоденному служінні часто не маєте права на спокій, відпочинок, власні емоції чи навіть страх. І вдень і вночі Ви були поруч, аби встигнути допомогти хворому! У надважкий час Ви на цілодобовій сторожі людського життя. Кожен із Вас виконує надважливу функцію лікування та порятунку українців: чи то на прийомі в поліклініці, чи в операційній.
       Бойові медики – справжні герої на полі битви. Кожен день ​​ви стикаєтеся з небезпеками, щоб урятувати життя поранених воїнів. Сміливі та віддані своєму покликанню, ви не знаєте спокою, допоки кожен не отримає допомоги. Ваша відвага і неймовірна здатність працювати під тиском - неоціненний внесок у збереження людського життя на фронті.
       Низький уклін усім медичним працівникам, які з перших днів кинулися в пекло війни на допомогу потребуючим. Це ви рятували незламних героїв у підземеллях Азовсталі, під обстрілами евакуювали поранених дітей, надавали їм фантастичну допомогу в тилових клініках чи польових госпіталях. Вічна пам’ять та шана тим лікарям, хто ціною власного життя врятував інші.
      Сердечно бажаємо всім працівникам і ветеранам галузі довгоочікуваного миру, міцного здоров’я, успіхів у роботі, сімейних гараздів, щастя, достатку та благополуччя. Нехай Вас ніколи не полишає радість від Вашої праці, а Господь дає сил і наснаги допомагати людям!
З повагою,
голова Лубенської районної ради Тетяна КАЧАНЕНКО
Депутати районної ради