1) Повна назву документа державного планування, що пропонується, та стислий виклад його змісту.

З метою врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації, що є документом державного планування місцевого рівня та звіту про стратегічну екологічну оцінку (СЕО) в його складі   Остапівська сільська рада повідомляє про початок та строки громадського обговорення документу “Детальний план території в с. Остапівка, обмеженої земельної ділянки з метою нового будівництва складу сільськогосподарської продукції по вул. Вишнева, 18ю, с. Остапівка, Лубенського району, Полтавської області”.

Детальним планом території розглядається розміщення нового зерноскладу на території існуючого с/г підприємства по вул. Вишневій в селі Остапівка.

Містобудівна документація та звіт СЕО розроблений ФОП Вітько О.Л. на замовлення Остапівської сільської ради.

2) Орган, що прийматиме рішення про затвердження. Остапівська сільська рада.

3) Передбачувана процедура громадського обговорення.

а) дату початку та строки здійснення процедури. Громадські обговорення тримають 30 днів. Початок обговорень :24.05.2019р. Строк завершення громадських обговорень — 24.06.2019р.

б) способи участі громадськості (надання письмових зауважень і пропозицій, громадські слухання тощо).

З матеріалами документу державного планування (містобудівна документація) та звіту СЕО “Детальний план території в с. Остапівка, обмеженої земельної ділянки з метою нового будівництва складу сільськогосподарської продукції по вул. Вишнева, 18ю, с. Остапівка, Лубенського району, Полтавської області” можна ознайомитись на сайті Лубенської районної ради http://lubny-rada.org.ua та надати пропозиції та письмові зауваження в Остапівській сільській раді.

в) дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань (у разі проведення);

Громадські слухання відбудуться: 25.06.2019 р о 10-00 в приміщенні Остапівської сільської ради.

г) орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування. Остапівська сільська рада, с. Остапівка, вул. Лесі Українки, 1.

ґ) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, його поштову та електронну адреси та строки подання зауважень і пропозицій.

Остапівська сільська рада щоденно (крім вихідних) з 24.05.2019р. в робочий час за адресою: 37543 Полтавська обл., Лубенський р-н, с. Остапівка, вул. Лесі Українки, буд. 1. та на сайті Лубенської районної ради http://lubny-rada.org.ua

д) місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування.

Сайт Департаменту природних ресурсів Полтавської ОДА http://www.eco-poltava.gov.ua/ . (розділ “Стан довкілля).

4) Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування. Немає потреби.

Остапівська сільська рада

 

 

Т.в.п.сільського голови                                                 В.І.Босенко