photo 2024 08 24 08 01 01

Шановні жителі Лубенського району! Прийміть найсердечніші вітання і побажання з нагоди великого національного свята нашої державності – Дня Незалежності України!


     Це не просто День народження держави. Це свято пам’яті про цілі покоління наших предків, що творили націю і боролися за державність, а також день, коли варто думати про день завтрашній, про майбутні покоління, про нашу відповідальність перед історією.
     День Незалежності – це день, у якому щорічно зустрічаються Минуле і Майбуття України. Минуле має вселяти мудрість. Майбуття повинно виховувати в нас відповідальність за прийняття рішень.
      Творення історії Батьківщини, її сьогодення і майбутнього — обов’язок кожного з нас, усього народу.
     Сьогодні, як ніколи раніше, це свято висуває перед кожним із нас високі вимоги, спонукає до особливої відповідальності перед собою, своєю країною, прийдешніми поколіннями, оскільки це – найскладніший період сучасної України, бо проливається людська кров, ми потерпаємо від зовнішньої збройної агресії. Такою є ціна за прагнення нашого народу до гідного життя у цілісній, незалежній та процвітаючій європейській державі.
     Щиро бажаю вам міцного здоров’я, добра та невичерпних життєвих сил, а нашій країні – миру і злагоди!
     Схиляємо голови перед пам’яттю усіх Героїв, які віддали своє життя заради мирного неба над рідною Україною.
   Дякуємо кожному, хто міцно тримає тил, забезпечуючи економічну спроможність країни, хто доєднався до волонтерського фронту, допомагаючи військовим та цивільним українцям.
     Віримо, що мужність Захисників, незламність та єдність всього нашого народу стануть запорукою нашої Перемоги над ворогом.
     Хай невичерпним буде джерело віри, надії й любові до України!

З повагою
Голова Лубенської районної ради                                          Тетяна КАЧАНЕНКО