похид вік

1 жовтня - дуже особлива дата. В цей день у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку.

      Старші люди пронесли крізь своє життя нетлінні та невмирущі людські цінності: вірність рідній землі, зберегли для нащадків найкращі національні традиції, навчили долати труднощі та бути достойними своєї держави. Міжнародний день похилого віку є символом єдності і спадкоємності поколінь.
        Люди поважного віку - це скарб нації, джерело народної мудрості. Дбайливе ставлення до старшого покоління - загальнодержавна справа.
       Життєвий досвід, невичерпна енергія, оптимізм та активна громадська позиція людей золотого віку повинні стати взірцем для підростаючого покоління.
      Цей день – прекрасна можливість сказати теплі слова подяки батькам, матерям, ветеранам війни і праці, і взагалі всім людям поважного віку за розбудову та розвиток країни, за багаторічну самовіддану працю, доброту і мудрість.
       Висловлюємо слова глибокої вдячності за все, що зроблено вами заради нашого майбутнього. Бажаємо мирного неба над головою, довгих і щасливих вам років життя!         Будьте здорові, радійте успіхам дітей та онуків! Все буде Україна!

З повагою
Голова Лубенської районної ради            Тетяна КАЧАНЕНКО

Депутати районної ради