Шановні аграрії! Дорогі трудівники сільського господарства!СГ
Від щирого серця вітаємо Вас з професійним святом – Днем працівників сільського господарства!

Всьому початок — плуг і борозна. У цих словах — загальнолюдська істина, якою підкреслено особливе значення селянської праці. А для українця село означає щось ще більше, бо уособлює цілий світ. Наші предки, які, обробляючи землю, вважали її живою, одухотвореною, передали нам у спадок глибоку повагу до неї. Те, що йде від землі, зливається у нашій свідомості в одне ціле: краплина роси і молоді паростки пшениці, веселий струмок і колосиста нива, окраєць духмяного хліба і глечик свіжого молока, рідне слово і пісня. Усе це разом складається в малу батьківщину і виростає у Вітчизну.
Завдяки вашій хазяйновитості, людським зусиллям, знанням і наполегливості живе село, розвивається сільське господарство, яке є визначною складовою розвитку Лубенщини , запорукою її процвітання.
Тож хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ваші ниви, хай втілюються в життя ваші плани, задуми та сподівання на радість вашим рідним, на благо розквіту рідного краю та піднесення добробуту всього українського народу.
Низький уклін всім вам за хліб на столах, за самовіддану працю і вірність обраній справі!

З повагою
Голова Лубенської районної ради
Тетяна КАЧАНЕНКО

Депутати районної ради