Дорогі медики – лікарі, фельдшери, медсестри, санітари! З днем медика
 
Прийміть наші найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята. Це одна з небагатьох дат, що зберегли своє значення, незважаючи на політичні та економічні перипетії, свято гуманності, самовідданості, жертовності.
Люди в білих халатах постійно стають на шляху у смерті, відвойовують у неї дорогоцінні години, дні, роки життя. Ваше життя – це суцільний подвиг – безсонний, беззмінний. Це щоденна боротьба за кожного хворого, за його здоров’я, за повноцінне життя. Ви позбавляєте людей від страждань та болю, даруєте життя немовлятам і повертаєте здоров’я дорослим та людям похилого віку. Ви зцілюєте тіла і душі, даруєте надію, ваші турботливі руки несуть тепло, полегшення та спокій.
Низький уклін всім Вам, шановні медичні працівники! Бажаємо Вам міцного здоров’я, благополуччя, родинного затишку, професійних успіхів і людської шани. З вірою і впевненістю, відданістю клятві Гіппократа прямуйте в майбутнє, спрямовуючи усі сили й досвід на допомогу хворим заради збереження життя, задля зміцнення здоров’я українців. І нехай за вашу невсипущу турботу, доброту і милосердя, щоденну сумлінну й наполегливу працю завжди будуть з вами людська вдячність та повага, злагода та добро.
З глибокою повагою та найкращими побажаннями
Голова Лубенської районної ради Тетяна