IMG 406812 травня в Полтаві на стадіоні «Динамо», за підтримки обласної ради, облдержадміністрації, Полтавського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», обласних організації ФСТ «Спартак» та ВФСТ «Колос» відбулися змагання ІІ етапу Спартакіади серед депутатів рад усіх рівнів Полтавської області.

 Обласна Спартакіада – це продовження традицій і цілеспрямованої роботи рад усіх рівнів з пропаганди спорту, фізичної культури і здорового способу життя. Насамперед  це особистий приклад депутатського корпусу для всього населення нашого регіону, приклад необхідності занять спортом, здорового способу життя. Ми всі маємо пам'ятати, що здоров'я кожної людини – це не лише її особиста справа, а й національне надбання.IMG 4121

У змаганнях з міні-футболу, волейболу, настільного тенісу, шашок та шахів на спортивних майданчиках міста Полтави, взяли участь представники місцевих рад із міст і районів області.

На спартакіаду з’їхалися учасники збірних 4 рад:

  • Лубенського району;
  • Миргородського району;
  • Кременчуцького району;
  • Полтавського району.

Дякуємо депутатам, які взяли активну участь у змаганнях. Лубенщина гідно проявила себе на даних змаганнях, завоювавши два командних кубка та шість особистих нагород обласного рівня.IMG 4071

Лубенський район представляли 16 депутатів усіх рівнів. Завдяки спонсорській підтримці   депутата обласної ради Івана Близнюка учасники мали змогу взяти участь у змаганнях.

Велика подяка Сергію Бортніку який активно долучився до організації депутатів – спортсменів.

IMG 4106Головним завданням Спартакіади є залучення депутатів рад усіх рівнів до занять фізичною культурою і спортом, організація їх активного відпочинку, зміцнення здоров’я, а також пропаганда фізичної культури і спорту серед населення. Проведення таких змагань — це приклад здорового способу життя, який сприятиме до занять молодого покоління фізичною культурою і спортом, розвитку найбільш популярних видів спорту, а також популяризації здорового способу життя.

За результатами цих змагань буде сформовано збірну команду депутатів Полтавської області, яка виступить на фінальних змаганнях Всеукраїнської Спартакіади серед депутатів рад усіх рівнів в місті Чорноморську Одеської області.

 

IMG 4085 IMG 4092 IMG 4095 IMG 4087