аграрії115 листопада у приміщенні районної ради відбувся захід, присвячений Дню працівників сільського господарства, на якому привітали усіх трудівників зі святом, яке нагадує про любов і вміння  трудитися на землі, віддаючи себе до останку.

Працювати на землі справа не з легких, але всім труднощам на заваді стає любов до праці якою наділений український трудівник, а ще гордість і радість від того, що земля-годувальниця віддячує дорідними урожаями, а збіжжя під кінець сільськогосподарського року - в коморах.

аграрії2

"Тож нехай у кожного з вас буде міцне здоров'я, нехай добрі справи, яких не злічити повертаються сторицею. Нехай тяжка праця буде гідно пошанована, аграріям, фермерам , селянам - працівникам сільського господарства державою буде створено всі умови для результативної праці, успішного господарювання на своїй землі, любов до якої передається з діда-прадіда", - зазначив у своєму вітанні голова районної ради Григорій Угляниця. А на  трудівників чекав після теплих слів та дружніх привітань  гарний концерт, подарований учасниками художньої самодіяльності районного будинку культури.  Тож здоров"я, завзяття, наполегливості, запашного хліба на столі, позитиву в душі усім трудівникам, а професійне свято нехай запалать на нові звершення у новому сільськогосподарському році! 

 

Голова районної ради                                                           Г.М.Угляниця