DSCN054311 січня  відбулася нарада за участі   співзасновників КУ РМР «Радіо-Лубни»: районної та міської влади  з керівництвом  радіомовлення.  У ході зустрічі було   обговорено питання щодо  впровадження на Лубенщині фм-радіо. Свої  пропозиції  висловлювали голова районної ради Григорій Угляниця,  міський голова Олександр Грицаєнко,  заступник голови райдержадміністрації  Ігор Нестеренко.

За  інформацією в.о. головного редактора Ку РМР «Радіо-Лубни» Оксани Семаки  національною радою з питань  телебачення та радіомовлення для впровадження на Лубенщині радіо-фм визначено 11 місяців. Ефір новоствореної хвилі  складатиме 2 години, а радіус покриття  становитиме - 20-25 км.

Наразі у місті і районі   будуть працювати над розробленням відповідних   Програм щодо   впровадження ефірного радіомовлення на території міста та району у 2018 році.

Обговорюючи першочергові потреби, йшла мова про  придбання  апаратури для здійснення звукозаписів, слід також визначитися з часом, щоб нова фм-хвиля  знайшла  якомога більше слухачів та інше.