IMG 0414Стало доброю традицією напередодні Нового року  зустрічати новірічні  поїзди  та приймати сердечні  вітання  від щедрувальників. 29 грудня  до адмінбудинку районної ради   завітали  Дід Мороз, Снігуронька, щедрувальні поїзди   учнів Духівської ЗШ та учасників художньої самодіяльності Калайдинцівського сільського  будинку культури. Тож   щирі побажання  щастя і здоров»я, благополуччя і достатку в родинах, успіхів у роботі приймали як очільники району -  голова районної ради  Григорій Угляниця, голова райдержадміністрації Тетяна Качаненко,   заступники  голови райдержадміністрації Сергій Сіряченко,  Ігор Нестеренко, так і працівники районної ради, райдержадміністрації, що зібралися у  великій залі .

Щиро, з гумором казкові персонажі  бажали усім здоров»я,  фінансів,  врожаїв та позитивів у роботі.  Не обійшлося і без ворожки, яка, пройшовши поміж рядами, не забувши про керівників,  наворожила  одним успіхів у бізнесі,  іншим -  палкого кохання, яке не за горами, а були й ті, у   кого справи на роботі   підуть  у 2018 стрімко вперед, у когось же  кармани тріщатимуть від грошей, а холодильник – від смачних страв.IMG 0417

 

Запалювали  колядками та щедрівками  учасники народного аматорського колективу «Вербиченька» Калдайдинцівського  будинку культури,  вкотре довівши  свій  професіоналізм та  майстерність дарувати радість.  

IMG 0438Заслухавши усі новорічні віршування, керівники району подякували  щедрувальникам, колдядникам  за дружні вітання, висловивши сподівання, що  рік 2018  буде дійсно таким, як співалось у піснях  зимового  циклу. А  під кінець усі присутні   в залі заспівали таку довгоочікувану «Добрий вечір тобі»…., морально налаштувавшись на свята, які ось-ось настануть.