555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555Щиро вітаю усіх мешканців   тисячолітнього міста на Сулою  з 1029 – ю  річницею з дня заснування  а також із 74-ю річницею визволення краю від загарбників!

Люблю це стародавнє місто з багатовіковою історією, яка сягає у далеку добу Київської Русі,  у славні часи Северина Наливайка, князів Вишневецьких, інтелігентів братів Шеметів,  яке оповите  творчістю  Василя Симоненка, Володимира Малика, Василя Барки,  Петра Артеменка та інших літераторів-патріотів. Зелене, привітне, завжди  гостинне місто  дало путівку в життя не одному діячеві, політику, митцеві, виховало справжніх українців добропорядних та дієвих!

Окрасою цього  краю були і залишаються  – люди, молодь, яка творить історію, пам»ятаючи про досягнення своїх пращурів. Творить впевнено,  наполегливо, долаючи труднощі, ні на хвилину не забуваючи  про тих, хто виборов нам мирне небо 74  роки тому, хто боронить  наші кордони сьогодні аби у  таких маленьких містечках, як  рідні мені Лубни, адже тут пройшли дитячі та юнацькі роки,   було спокійно, тихо і затишно.

 Лубни розвиваються. Зустрічають делегації з інших областей, держав.

  Стають ошатнішими вулиці, сквери, парки,    комфортними – заклади медицини,   поліпшуються умови навчання у освітніх  закладах, а як  наслідок – перемоги лубенців  на олімпіадах, конкурсах, змаганнях, гарні результати  у складанні ЗНО, вступи до  омріяних вишів, перспективне майбутнє.

Попереду низка планів, задумів, починань, серед яких  гарні дороги з асфальтовим покриттям, безпечний міст через річку Сулу,  відремонтований  будинок культури,   новобудови  міста та багато-багато іншого, яке  готові втілювати в життя активісти краю, його  мешканці-патріоти, а також усі, кому не байдужа доля тисячолітніх Лубен!  Переконаний, що спільно, у єдності і згуртованості вдасться досягти   бажаних результатів.  Тож не зупиняймося! Будьмо дієвими!

Бажаю  усім луб енцям наполегливості і завзяття! Місту  на Сулою – розвитку, нових робочих місць, дитячого сміху, гідних мешканців, патріотів своєї малої батьківщини!  

                          Народний депутат України                                                                              Ігор Мосійчук