УКРАЇНА

 

ЛУБЕНСЬКА РАЙОННА РАДА

ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Двадцять третя сесія шостого скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

від 28 січня 2014 року

Про внесення змін до рішення районної

ради «Про виконання Програми по

соціальному захисту населення

району «Турбота» на 2013 рік та

про Програму соціального захисту

населення Лубенського району

«Турбота» на 2014 – 2015 роки»

Відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», та, з метою забезпечення раціонального використання коштів місцевого бюджету для реалізації заходів у сфері соціального захисту населення, районна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Внести зміни до рішення двадцять першої сесії районної ради шостого скликання від 22 листопада 2013 року «Про виконання Програми по соціальному захисту населення району «Турбота» на 2013 рік та про Програму соціального захисту населення Лубенського району «Турбота» на 2014 – 2015 роки» (додаються).
    1. Управлінню праці та соціального захисту населення райдержадміністрації забезпечити організацію виконання цього рішення.
    2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань соціальної сфери та соціального захисту населення.

Голова районної ради                                                                        О.І. Дядечко

 

Переглянути додатки до проекту рішення "Про внесення змін до рішення  районної ради  "Про виконання  Програми  по соціальному  захисту населення  району "Турбота" на 2013 рік та про Програму  соціального захисту  населення  Лубенського району "Турбота" на 2014-2015 роки"