УКРАЇНА

 

ЛУБЕНСЬКА РАЙОННА РАДА

ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

дев’ятнадцята сесія шостого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від 26 липня   2013 року

Про внесення змін до Методики   розрахунку

орендної плати за майно спільної власності

територіальних громад сіл району та пропорцій

її розподілу, типових форм договорів оренди

 

       Відповідно до статті 43 Закону України «Про   місцеве самоврядування в Україні»,   статтей 7, 13, 32 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», статті 69 Бюджетного кодексу України,   районна рада

В И Р І Ш И Л А :

   1.   Внести до Методики розрахунку орендної плати за майно спільної власності територіальних громад сіл району та пропорцій її розподілу, типових форм договорів оренди, затверджених рішенням районної ради від     7 жовтня 2011 р. зі змінами, внесеними рішенням районної ради від 24 травня 2012 р., зміни, що додаються (додатки 1,2).

     2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань економіки, підприємництва, транспорту, зв’язку та управління комунальною власністю – відповідальну за здійснення повноважень з питань реалізації державної регуляторної політики.

 

Голова районної ради                                                                  О.І. Дядечко

 

Переглянути додатки до проекти рішення "Про внесення  змін до Методики розрахунку орендної  плати  за майно спільної власті територіальних громад сіл  району  та пропорцій її розподілу, типових форм договорів оренди"