УКРАЇНА

 

ЛУБЕНСЬКА РАЙОННА РАДА

ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

дев’ятнадцята сесія шостого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від 26 липня 2013 року

Про внесення змін до рішення районної

ради від 25 грудня 2012 року « Про

Програму економічного і соціального

розвитку Лубенського району на 2013 рік»

         Відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пункту 7 статі 2, пункту 1 статі 16, статті 17 ЗУ «Про регулювання містобудівної діяльності», районна рада

ВИРІШИЛА:

     1. Внести зміни до рішення шістнадцятої сесії районної ради шостого скликання від 25 грудня 2012 року «Про Програму економічного і соціального розвитку Лубенського району на 2013 рік» (додаються).

     2. Райдержадміністрації забезпечити організацію виконання Програми економічного і соціального розвитку Лубенського району на 2013 рікз урахуванням цього рішення.

     3. Контроль за виконання цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань економіки, підприємництва, транспорту, зв’язку та управління комунальною власністю.

 

 

Голова районної ради                                                                                                                      О.І. Дядечко    

 

 

Переглянути додатки до проекту рішення   "Про внесення змін до рішення районної ради  від 25грудня 2012 року  "Про Програму  економічного і  соціального  розвитку  Лубенського  району  на 2013 рік"