ЛУБЕНСЬКА РАЙОННА РАДА

ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

П’ята сесія восьмого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

 

від 18 червня 2021 року                                                                      № 121 - V

Про клопотання перед Національною радою України з питань

телебачення і радіомовлення щодо анулювання ліцензії на мовлення

Чорнухинського районного радіомовлення

          Відповідно до статей 43, 59, 60, пункту 62 , 10 розділу V «Прикінцеві та перехідні положення», Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 37 Закону України «Про телебачення і радіомовлення», рішення першої сесії Лубенської районної ради Полтавської області восьмого скликання від 15.12.2020р. «Про початок реорганізації Чорнухинської районної ради шляхом приєднання до Лубенської районної   ради Полтавської області», розглянувши листа представника Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення у Полтавській області від 23.03.2021р. № 18л, районна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Направити голові Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення клопотання про анулювання ліцензії на мовлення НР № 1770-м від 15.05.2013р. виданій Редакції Чорнухинського районного радіомовлення.
  2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань управління майном, житлово-комунального господарства, енергозбереження, будівництва, транспорту та зв’язку.

Голова районної ради                                                                       Т.П.Качаненко