ЛУБЕНСЬКА РАЙОННА РАДА

ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Пята сесія восьмого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

від 18 червня 2021 року                                                   № 113 - V

 

Про затвердження Статуту

Комунальної установи – редакція

Міськрайонного радіомовлення

«Радіо – Лубни»

Розглянувши звернення комунальної установи – редакції міськрайонного радіомовлення «Радіо – Лубни» про затвердження статуту в новій редакції, відповідно до Закону України «Про телебачення і радіомовлення», Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань», керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Затвердити Статут Комунальної установи – редакції міськрайонного радіомовлення «Радіо – Лубни» у новій редакції (додається).
  2. Головному редактору Комунальної установи – редакції міськрайонного радіомовлення «Радіо – Лубни» подати відповідні документи для державної реєстрації змін до відомостей про комунальне підприємство, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань регламенти, депутатської діяльності та етики, місцевого самоврядування та зв’язків з громадськістю.

Голова районної ради                                                                     Т.П.Качаненко

Статут додається