ЛУБЕНСЬКА РАЙОННА РАДА

ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

П’ята сесія восьмого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

 

від 18 червня 2021 року                                                                       № 110 - V

Про передачу у комунальну власність Оржицькій селищній раді

майна, що знаходиться на балансі місцевого осередку громадської організації ВФСТ «Колос»

          Відповідно до статтей 43, 59, 60, пункту 62, 10 розділу V «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши клопотання Оржицької селищної ради № 02-35/107 від 19.01.2021р., лист місцевого осередку громадської організації ВФСТ «Колос» від 20.01. 2021р., районна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Передати безоплатно зі спільної власності територіальних громад Лубенського району у комунальну власність Оржицькій селищній раді майно, що обліковується на балансі місцевого осередку громадської організації ВФСТ «Колос» в кількісті 15 одиниць, первісною вартістю 689077,00 грн., згідно переліку, що додається (додаток).
  2. Доручити голові районної ради забезпечити виконання усіх необхідних дій, пов’язаних з передачею майна, визначити та делегувати до складу комісії з приймання-передачі майна представників від районної ради.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань управління майном, житлово-комунального господарства, енергозбереження, будівництва, транспорту та зв’язку.

Голова районної ради                                                              Т.П.Качаненко

Додаток додається