УКРАЇНА

 

ЛУБЕНСЬКА РАЙОННА РАДА

ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Третя сесія восьмого скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

від 16 лютого 2021 р.                                                                 № 79 - III

Про передачу спеціального фонду (батьківська плата)

із відділу освіти, молоді та спорту Чорнухинської

райдержадміністрації до відділу освіти, молоді та спорту

виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради

     Відповідно до статей 43,60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 172, 327 Цивільного кодексу України, статті 89 бюджетного кодексу України, у зв’язку з утворенням у районі Чорнухинської селищної ради, рішення Чорнухинської районної ради «Про безоплатну передачу комунальної установи «Хейлівщинський навчально – виховний комплекс «Початкова школа – заклад дошкільної освіти» Чорнухинської районної ради Полтавської області» та майна у комунальну власність Чорнухинської селищної ради рішення 50 сесії 7 скликання від 20.10.2020, рішення 2 сесії 8 скликання від 17.12.2020 № 36 «Про безоплатне прийняття та перейменування комунальної установи Хейлівщинський навчально – виховний комплекс «Початкова школа – заклад дошкільної освіти»Чорнухинської районної ради Полтавської області» та майна у комунальну власність Чорнухинської селищної ради, районна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Передати кошти по спеціальному фонду, а саме батьківську плату навчального закладу ( Хелівщинський навчально – виховний комплекс «Початкова школа – заклад дошкільної освіти) із відділу освіти, молоді та спорту Чорнухинської райдержаміністрації до Відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради, в розрізі:

- КТКВМБ 0611021 (Надання загальної середньої освіти, закладами загальної середньої освіти_ - 7628,60 грн. – 25010100 (Плата за послуги, що надаються бюджетними установами згідно з їх основною діяльністю) – 7628,60 грн.

  1. Організацію виконання цього рішення покласти на голову комісії з припинення відділу освіти, молоді та спорту Чорнухинської районної державної адміністрації Нечай О.І.
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань планування бюджету, фінансів та бюджетних відносин.

Голова районної ради                                                                Т.П. Качаненко