УКРАЇНА

 

ЛУБЕНСЬКА РАЙОННА РАДА

ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Друга сесія восьмого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від 23 грудня 2020 року

 

Про зняття з балансу Лубенської районної ради адміністративного приміщення та допоміжних приміщень, що знаходяться за адресою : площа академіка Олексія Бекетова, будинок 19, м. Лубни, Полтавської області та передачу його у Лубенську міську раду.

 

Відповідно до підпункту 20 частини 1 статті 43, частини 1 статті 59, статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності», на підставі подання Лубенської міської ради

 

районна рада вирішила:

 

1.  Зняти з балансу Лубенської районної ради адміністративне приміщення та допоміжні приміщення, що знаходяться за адресою: площа академіка Олексія Бекетова, будинок 19, м. Лубни, Полтавської області та передачу їх у Лубенську міську раду згідно додатку 1.

2. З метою забезпечення здійснення повноважень Лубенською районною радою та її виконавчим апаратом передачу приміщення в Лубенську міську раду здійснити при умові послідуючого надання Лубенською міською радою частини адміністративного приміщення та двох боксів у гаражах в оренду на 25 років згідно додатку 2.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань управління майном, житлово-комунального господарства, енергозбереження, будівництва, транспорту та зв’язку.

Голова районної ради                                                                         Т.П.Качаненко

 

Переглянути додаток