УКРАЇНА

 

ЛУБЕНСЬКА РАЙОННА РАДА

ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Друга сесія восьмого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від 23 грудня 2020 року

Про передачу майна із    спільної   власності

територіальних  громад Лубенського району

у комунальну власність Пирятинської міської

ради

         Відповідно до статті 43, статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пункту 62 , 10 розділу V «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо впорядкування окремих питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування та районних державних адміністрацій» №1009, рішення другої сесії восьмого скликання Пирятинської міської ради від 11 грудня 2020 року № 38 «Про надання попередньої згоди на прийняття майна в комунальну власність Пирятинської міської територіальної громади», районна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Передати безоплатно зі спільної власності територіальних громад Лубенського району, комунальної власності Лубенської районної ради, у комунальну власність Пирятинської міської територіальної громади, в особі Пирятинської міської ради майно (основні засоби, рухоме та нерухоме майно, малоцінні, швидкозношувані. господарські предмети, нематеріальні активи, інші необоротні матеріальні активи, виробничі запаси тощо) підприємств, установ і організацій за переліком, що додається (додаток 1).
  2. Залишити у спільній власності територіальних громад Лубенського району майно за переліком, що додається (додаток 2).
  3. Визначити, що рухоме і нерухоме майно, яке перебуває в господарському віданні (оперативно

му управлінні) та обліковується в бухгалтерському обліку Комунального підприємства «Пирятинський центр первинної медико-санітарної допомоги» Пирятинської районної ради та Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Пирятинського району залишити на їх балансах.

  1. Доручити   Міському голові Пирятинської міської ради утворити комісію з приймання-передачі майна (основних засобів, рухомого та нерухомого майна, малоцінних, швидкозношуваних, господарських предметів, нематеріальних активів, інших необоротних матеріальних активів, виробничих запасів тощо) підприємств, установ і організацій, зазначених в пункті 1 даного рішення зі спільної власності територіальних громад Лубенського району у комунальну власність Пирятинської міської територіальної громади, в особі Пирятинської міської ради.

5.Доручити відділу освіти, молоді та спорту Пирятинської райдержадміністрації (Зуєв С.В.), відділу управління комунальним майном Пирятинської районної ради (Продан В.Ф.), сектору культури Пирятинської райдержадміністрації (Дементій Ю.І.), Пирятинської районної ради (Ковшова Л.Б ) передати все майно, що підлягає передачі (крім майна, зазначеного в п.2), до 30 грудня 2020р. зі спільної власності територіальних громад району та балансів вище зазначених бюджетних підприємств та установ у комунальну власність Пирятинської міської територіальної громади.

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань управління майном, житлово-комунального господарства, енергозбереження, будівництва, транспорту та зв’язку.

Голова районної ради                                                             Т.П.Качаненко

Переглянути додаток