УКРАЇНА

ЛУБЕНСЬКА РАЙОННА РАДА

ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Сорок п’ята сесія сьомого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від 03 вересня 2020 року

Про затвердження звітів

про незалежну оцінку майна

       Відповідно до статей 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні», Постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку відчуження об’єктів державної власності», районна рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Затвердити звіт про незалежну оцінку майна, що належить до спільної власності територіальних громад сіл району, відповідно до якого ринкова вартість автомобіля «ВАЗ 21213», 2000 року випуску, реєстраційний № 03141СН, складає 38 200 (тридцять вісім тисяч двісті грн. 00 коп.)              без ПДВ.
  2. Затвердити звіт про незалежну оцінку майна, що належить до спільної власності територіальних громад сіл району, відповідно до якого ринкова вартість автомобіля «УАЗ 3303-01», 1987 року випуску, реєстраційний № 13971 СН, складає 24 960 (двадцять чотири тисячі дев’ятсот шістдесят грн. 00 коп.) без ПДВ.
  3. Голові районної ради Угляниці Г.М., начальнику відділу культури, молоді та спорту районної державної адміністрації Пазенко Л.В., забезпечити в установленому порядку відчуження майна, що належить до спільної власності територіальних громад сіл району, шляхом продажу через аукціон з урахуванням звітів про незалежну оцінку.
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань економіки, транспорту, зв’язку, підприємництва та управління комунальною власністю

                                                            Голова районної ради                                                                     Г.М.Угляниця