УКРАЇНА

ЛУБЕНСЬКА РАЙОННА РАДА

ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Сорок четверта сесія сьомого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від 16 червня 2020 року

Про внесення змін до Програми економічного

і соціального розвитку Лубенського району

на 2020 рік

Відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Закону України «Про державне прогнозування та розроблення програм економічного і соціального розвитку України», районна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Внести зміни до Програми економічного і соціального розвитку Лубенського району на 2020 рік, затвердженої рішенням сорок першої сесії районної ради сьомого скликання від 19 грудня 2019 року, виклавши підпункт «Ключові заходи» пункту 4.5 «Демографічний розвиток, підтримка дітей та сім’ї» підрозділу 4 «Покращення якості життя населення» розділу ІІ «Шляхи підвищення конкурентоспроможності району та досягнення збалансованого розвитку» та розділ «Підтримка сім’ї, дітей та молоді» додатку до Програми «Очікуване ресурсне забезпечення заходів, реалізація яких передбачається у 2020 році» у новій редакції (додатки 1, 2 відповідно).
  2. Районній державній адміністрації забезпечити виконання затвердженої Програми з урахуванням цих змін.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань економіки, транспорту, зв’язку, підприємництва та управління комунальною власністю.

                                                                            Голова районної ради                                                                 Г.М. Угляниця

Переглянути додатки