УКРАЇНА

 

ЛУБЕНСЬКА РАЙОННА РАДА

ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 Сімнадцята сесія сьомого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від 04 травня 2017 року

Про    присвоєння    звання

«Почесний громадянин Лубенщини»

       Відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  Положення про присвоєння звання «Почесний громадянин Лубенщини», затвердженого рішенням 8 сесії районної ради 5 скликання від 05.01.2007 р., та, розглянувши подання громадської організації «Лубенська районна спілка ветеранів Антитерористичної операції», сільських рад, районна рада

ВИРІШИЛА:

 

  1.  За проявлену особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, враховуючи заслуги перед Батьківщиною, народом України та громадою Лубенського району присвоїти звання «Почесний громадянин Лубенщини» посмертно:

         Кучеренку Владиславу Ігоровичу

         Крутьку Роману Івановичу

         Павленко Роману Віталійовичу

         Дмитренку Віктору Івановичу

Розуменку Артему Олександровичу

Авраменку Олександру Івановичу

Марченку Руслану Володимировичу

Омельченку Роману Миколайовичу,

які загинули під час виконання свого конституційного і громадянського обов»язку в зоні проведення Антитерористичної операції.

  1. Доручити виконавчому апарату районної ради виготовити дипломи  відповідного зразка для  вручення їх родичам загиблих на черговій сесії районної ради.
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань соціальної сфери та соціального захисту населення.

   

Голова районної ради                                                                     Г.М. Угляниця