УКРАЇНА

 

ЛУБЕНСЬКА РАЙОННА РАДА

ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 Тринадцята сесія сьомого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

                                                                                      від 18 січня 2017 року

Про роботу комунального підприємства

Лубенської районної ради Полтавської

області «Вектор» та переукладання

контракту з директором підприємства

       Відповідно до статті 43 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні»,  рішення районної ради від 27.07.2012 р. «Про Порядок призначення та звільнення керівників підприємств, установ та організацій, що належать до спільної власності територіальних громад сіл району, Положення про контракт з керівником та типову форму контракту», Статуту КП «Вектор», районна рада

 В И Р І Ш И Л А:

    1. Інформацію директора комунального підприємства Лубенської районної ради Полтавської області «Вектор» Кісіль Р.О. прийняти до відома.

    2. Визнати роботу директора комунального підприємства Лубенської районної ради Полтавської області «Вектор» Кісіль Р.О. по виконанню передбачених контрактом та Статутом завдань задовільною.

     3. Доручити голові районної ради Угляниці Г.М.  переукласти контракт з директором комунального підприємства Лубенської районної ради Полтавської області «Вектор» Кісіль Р.О. терміном на 5  років з  17 лютого 2017 року.

     4.  Директору комунального підприємства Лубенської районної ради Полтавської області «Вектор» Кісіль Р.О. і в подальшому, з дотриманням чинного законодавства України, забезпечити керівництво підприємством, його фінансово-господарську діяльність.

     5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань економіки, підприємництва, транспорту, зв’язку та управління комунальною власністю.

Голова районної ради                                                                      Г.М.Угляниця