УКРАЇНА

 

ЛУБЕНСЬКА РАЙОННА РАДА

ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 Тринадцята сесія сьомого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

                                            від 18 січня 2017 року

Про передачу майна

закладів освіти

      Відповідно до статей 43, 44 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», рішення районної ради від 16.11.2012р «Про порядок прийняття, передачі та списання майна, що належить до спільної власності територіальних громад сіл району», враховуючи звернення Засульської сільської ради від 05.01.2017 районна рада

ВИРІШИЛА:

1. Передати безоплатно з 1 лютого 2017 року майно (будівлі та споруди) зі спільної комунальної  власності територіальних громад сіл району, інтереси яких представляє Лубенська районна рада, у комунальну власність об’єднаної територіальної громади, інтереси якої представляє Засульська сільська                   рада, ( додаток 1).

2. Передати безоплатно з 1 лютого 2017 року майно (основні засоби, нематеріальні активи, інші необоротні матеріальні активи, матеріали, продукти харчування, малоцінні та швидкозношувальні предмети, тощо) зі спільної комунальної  власності територіальних громад сіл району, інтереси яких представляє Лубенська районна рада, у комунальну власність об’єднаної територіальної громади, інтереси якої представляє Засульська сільська                     рада, ( додаток 2).

  1. 3. Передати повноваження по передачі майна закладів освіти, які розташовані на території об’єднаної громади і знаходяться у спільній власності територіальних громад сіл району, відділу освіти, сім'ї, молоді та спорту районної державної адміністрації.

        4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань економіки, підприємництва, транспорту, зв'язку та управління комунальною власністю.

Голова районної ради                                                                            Г.М. Угляниця

 

Переглянути додатки