УКРАЇНА

 

ЛУБЕНСЬКА РАЙОННА РАДА

ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 Тринадцята сесія сьомого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

                                                                                                від 18 січня 2017 року

Про передачу майна

закладів культури

        Відповідно до статей 43, 44 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про передачу об`єктів права державної та комунальної власності», рішення районної ради від 16.11.2012р. «Про порядок прийняття, передачі та списання майна, що належить до спільної власності територіальних громад сіл району», враховуючи звернення Засульської сільської ради від 05.01.2017р.,  районна рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Передати з 01 лютого 2017 року у комунальну власність об’єднаної територіальної громади, інтереси якої представляє Засульська сільська рада, майно (основні засоби, малоцінні, швидкозношувальні та господарські предмети, нематеріальні активи, інші необоротні матеріальні активи, тощо)закладів культури, що належить до спільної власності територіальних громад сіл району і перебуває в оперативному управлінні відділу культури і туризму райдержадміністрації (додаток 1).
  2. Передати повноваження по передачі майна (основнихзасобів, малоцінних, швидкозношувальних та господарських предметів, нематеріальних активів, інших необоротних матеріальних активів, тощо) закладів культури, які розташовані на території об’єднаної громади і знаходяться у спільній власності територіальних громад сіл району, відділу культури і туризму районної державної адміністрації.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань економіки, транспорту, зв’язку, підприємництва та управління комунальною власністю.

Голова районної ради                                                                        Г.М.Угляниця

 

Переглянути додатки