УКРАЇНА

 

ЛУБЕНСЬКА РАЙОННА РАДА

ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 Тридцять четверта сесія шостого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

                                                           від 22 липня 2015 року

Про внесення змін до Програми економічного

і соціального розвитку Лубенського району

на 2015 рік

Відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Закону України «Про державне прогнозування та розроблення програм економічного і соціального розвитку України», районна рада

ВИРІШИЛА:

    1. Внести зміни до розділу ІІІ частини ІІ Програми економічного і соціального розвитку Лубенського району на 2015 рік, затвердженої рішенням тридцять першої сесії  шостого скликання від 28 січня 2015 року із змінами та доповненнями, а саме:

пункт «Основні завдання та заходи на 2015 рік» підрозділу 3.8 – в абзаці 7 замінити цифри «1,54» на «1,8» та доповнити абзацом 13 – «для вшанування загиблих (померлих), демобілізованих військовослужбовців учасників антитерористичної операції,  членів їх сімей та волонтерів району закупка орденів «За вірність присязі» та медалей «За оборону рідної держави» і «За гідність та патріотизм»  та квіткової продукції –  26,0 тис. грн. – апарат райдержадміністрації – ІІ півріччя 2015 року»;

абзац 2 пункту «Основні завдання та заходи на 2015 рік»  підрозділу 3.15 доповнити словами – «районний бюджет – 814,0 тис. грн.».

     2. Райдержадміністрації забезпечити виконання затвердженої Програми з урахуванням змін.

     3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії районної ради з питань економіки, підприємництва, транспорту, зв’язку та управління комунальною власністю; соціальної сфери та соціального захисту населення.

Голова районної ради                                                                              О.В. Темченко