Проект

Лубенська районна рада

Полтавської області

сесія сьомого скликання

РІШЕННЯ

від ________________ 2017 року

Про затвердження переліку

закладів культури базової мережі

районного рівня та їх граничної

штатної чисельності

        Відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 24 Закону України «Про культуру», враховуючи типові штатні нормативи клубних закладів, затверджені наказом Міністерства культури України від 20.09.2011 № 767/16-11, у зв’язку з передачею майна закладів культури у комунальну власність сільських рад району,  районна рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Затвердити перелік закладів культури базової мережі районного рівня з 01 січня 2018 року (додаток 1).
  2. Затвердити граничну штатну чисельність закладів культури базової мережі районного рівня з 01 січня 2018 року (додаток 2).
  3. Визнати таким, що втратило чинність рішення районної ради від 18 січня 2017 року «Про затвердження переліку закладів культури базової мережі районного рівня та їх граничної чисельності.
  4. Відділу культури і туризму районної державної адміністрації забезпечити утримання закладів культури базової мережі районного рівня та їх граничної чисельності в межах бюджетних призначень, що затверджуються районною радою щорічно, з урахуванням цього рішення.
  5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань соціальної сфери та соціального захисту населення.

Голова районної ради                                                         Г.М.Угляниця       

Переглянути додатки