Проект

Лубенська районна рада

Полтавської області

 __________ сесія сьомого скликання

РІШЕННЯ

від ________________ 2017 року

Про призначення на посаду головного лікаря

комунального некомерційного підприємства

«Лубенський районний центр первинної

медико-санітарної допомоги»

       Відповідно до пункту 20 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кодексу законів про працю України (зі змінами), рішення тринадцятої сесії Лубенської районної ради шостого скликання від 27.07.2012 «Про порядок призначення та звільнення керівників підприємств, установ, організацій, що належать до спільної власності територіальних громад сіл району, Положення про контракт з керівником та типову форму контракту», районна рада

 

ВИРІШИЛА:

  

  1. Призначити Новаковського Михайла Миколайовича на посаду головного лікаря комунального некомерційного підприємства «Лубенський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Лубенської районної ради Полтавської області.
  2. Доручити голові Лубенської районної ради Угляниці Г.М. заключити контракт з головним лікарем комунального некомерційного підприємства «Лубенський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» у встановленому порядку терміном на 5 років.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань соціальної сфери та соціального захисту населення.

Голова районної ради                                                                      Г.М. Угляниця 

 

Переглянути додатки:

додаток 1

додаток 2