Проект

УКРАЇНА

ЛУБЕНСЬКА РАЙОННА РАДА ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

від «___» _____________ 2016 року

 

Про роботу Лубенського районного

трудового архіву та забезпечення

виконання завідувачем архіву

передбачених контрактом та

Положенням завдань

 

 

       Відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішення районної ради від 27.07.2012 р. «Про Порядок призначення та звільнення керівників підприємств, установ та організацій, що належать до спільної власності територіальних громад сіл району, Положення про контракт з керівником та типову форму контракту», Положення про Лубенський районний трудовий архів, затвердженого рішенням районної ради від 16.11.2012 р., районна рада

В И Р І Ш И Л А:

1. Інформацію завідувача Лубенського районного трудового архіву Солошенко Н.А. прийняти до відома.

2. Визнати роботу завідувача Лубенського районного трудового архіву Солошенко Н.А. по виконанню передбачених контрактом та Положенням завдань задовільною.

3. Доручити голові районної ради Угляниці Г.М. переукласти контракт з завідувачем трудового архіву Солошенко Н.А. терміном на _____ років з 01 березня 2016 року.

4. Завідувачу Лубенського районного трудового архіву Солошенко Н.А. і в подальшому, з дотриманням чинного законодавства України, забезпечити:

керівництво установою, її фінансово-господарську діяльність;

виконання вимог по прийманню та зберіганню документів підприємств, установ та організацій незалежно від форм власності, що працюють на території району або ліквідовані в установленому порядку, їх опрацюванню та обліку.

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань економіки, підприємництва, транспорту, зв’язку та управління комунальною власністю.

 

Голова районної ради                                                                     Г.М.Угляниця