kulich s iziumom na pashu 274751Війна понівечила долі сотні тисяч людей в Українських містах та селах, зруйнувала звичне мирне життя… Одним довелося покинути рідну домівку, інші пережили, чи досі переживають поневіряння російських окупантів у своїх населених пунктах. Але наші люди у ці найскладніші часи проявляють найпотужніші людські якості по-максимуму: одні – витримку, інші – підтримку.shokoladnye konfety korobky 1kg 99320378m
Лубенщина з самого початку військових дій стала надійним тилом у боротьбі з агресором, прихистила та взяла під свою опіку багатьох українців, які рятуючись, вимушені були покинути свої домівки. Лубенська районна рада, депутати Лубенської районної ради працюють щодня, кожен на своєму фронті, вся команда перетворилася на єдиний волонтерський штаб, допомагає всім, хто того потребує. У такий спосіб всі працюють разом, не зважаючи на приналежність до різних політичних партій.
До Великодня ми всі готуємося по-особливому, адже це одне із 12 Великих церковних християнських свят. Відчуття тепла і частинки дому важливо передати нашим військовослужбовцям, які зараз перебувають на передовій та сім’ям з діткам.
IMG 1901Для військовослужбовців ЗСУ, які перебувають у зоні бойових дій, голова Лубенської районної ради Тетяна Качаненко спільно з депутатами районної ради передали медичні засоби та препарати, відвідали вісімдесят багатодітних родин, які прибули на територію Лубенщини та вручили Великодні кошики у вигляді продуктових наборів, дитячого харчування, засобів гігієни. Діти неабияк були раді солодощам та запашним Пасхам.IMG 1902
Підтримка внутрішньо переміщених осіб є вкрай важливою справою, адже сила милосердя, турботи, небайдужості соціальних партнерів, дає відчуття захищеності, впевненості та віру в нашу Перемогу людям, які вимушено покинули свої домівки.
Нехай в очах цих сімей та діток завжди світяться іскорки щастя та ніколи не буде страшної тривоги, яку принесла ця війна.
Дякуємо усім, хто допомагає та підтримує. Разом до Перемоги.
IMG 1903IMG 1898 1